Fastgames.dk

Ny DLC til Crusader Kings 3, udkommer til maj

Crusader Kings 3: Fate Of Iberia DLC udkommer til maj

Paradox Interactive har annonceret, at Fate of Iberia Flavor Pack til Crusader Kings 3 lanceres den 31. maj, hvilket bringer nyt indhold til spillet.

Paradox Interactive har annonceret, at den næste Flavor Pack til Crusader Kings 3 bliver Fate of Iberia, og den skal lanceres i maj. Den første store DLC for Crusader Kings 3 var Royal Court, som tilføjede tronværelser og fordele relateret til skatte og gerninger udført af nationens leder, men spillet modtager også mindre DLC Flavor Packs, centreret omkring forskellige kulturer.

Den første Flavour Pack til Crusader Kings 3 blev kaldt Northern Lords, og den var relateret til den nordiske kultur. I denne smagspakke kunne nordiske karakterer forlade deres hjem og etablere et nyt kongerige på fremmed jord. Nordiske hellige krigere og skjoldpiger blev tilføjet som enheder, forskellige nordiske kulturelle begivenheder blev inkluderet, såsom prøvelser ved kamp, ​​et nyt historisk bogmærke blev tilføjet, nyt kunstværk og musik blev tilføjet, og mere. Northern Lords DLC til Crusader Kings 3 tilføjede en masse indhold til spillet, især for dem, der ønsker at skabe deres eget vikingeimperium.

Den næste Flavor Pack til Crusader Kings 3 er blevet annonceret. Paradox Interactive har afsløret, at den næste Flavour Pack er Fate of Iberia, som er fokuseret på middelalderens Spanien og Portugal. En trailer til DLC er nu tilgængelig på den officielle Paradox Interactive YouTube-kanal. Fate of Iberia lanceres den 31. maj og folk, der ejer Crusader Kings 3 Expansion Pass eller Crusader Kings 3: Royal Edition vil modtage gratis adgang til DLC.

Fate of Iberia vil omfatte det nye Struggle-system, som er en funktion, der bruges til at bestemme udfaldet under konflikter, og som kan ændres og tilpasses fuldt ud, samt nye historiske begivenheder, der er forbundet med konflikterne i Iberia. DLC vil tilføje to Legacy-numre (Urbane og Coterie), nye kulturelle traditioner, der understreger historien om den iberiske halvø, nye venneinteraktioner og dueller om skak. Fate of Iberia vil også indeholde nye kunstværker, der afspejler iberiske kulturer fra æraen, inklusive karakterkunst og baggrundsskærme, samt tilføje nye sange til Crusader Kings 3-soundtracket. Crusader Kings 3 modtager en gratis DLC-opdatering, når Fate of Iberia lanceres, og tilføjer Heads of Faith-fraktionstypen, der kan udfordre spilleren. Der vil også blive tilføjet et nyt historisk bogmærke til Crusader Kings 3 beregnet til iberiske karakterer, som starter ved 867 e.Kr.

Crusader Kings 3’s verden var allerede enorm ved lanceringen og tilbød mange timers spilletid med indholdet i basisspillet. Det ser ud til, at udviklerne vil følge Crusader Kings 2’s eksempel og tilføje et væld af support efter lanceringen, hvilket giver spillerne mange forskellige kulturer at vælge imellem og lader dem skræddersy deres middelalderlige herredømmekampagne, som de finder passende. Crusader Kings 3 var elsket af kritikere ved lanceringen, og forhåbentlig bliver spillet kun bedre for hver udvidelse.

Har du ikke allerede Crusader Kings 3?

Indkøbskurv