Om os

Hvad er historien bag Fastgames?

Bag Fastgames er vi 3 unge gamere, som har brugt størstedelen af deres liv foran en skærm og nydt utallige timers gaming. Kort tid efter vi startede med at spille, fandt vi hurtigt ud af at det var dyrt at købe sine spil direkte fra Steam, Origin, Epic games, Uplay osv. Derfor startede vi et samarbejde med nogle af verdens største forhandlere af CD Keys, som har gjort det muligt for os at sælge spil til en langt lavere pris end Steam osv. Den dag idag har vi lidt over 4000 forskellige typer spil i vores sortiment, alt fra Action, Simulation..

Hvad er en CD Key?

Du kan helt sikkert huske at man for nogle år siden tog ned i den lokale elektronik forretning for at få sit nyeste spil. Problemet ved den løsning er at prisen oftest var høj og at der var lang leveringstid.

Derfor forhandler og distribuerer vi udelukkende digitale spilnøgler (CD Keys), til de fleste platforme. Så hvis leder efter et spil til Steam, Origin, Uplay, Battlenet eller andet, så vil du altid kunne få en skarp pris på dit spil her, og få det leveret direkte på mail inden for 5 minutter.

Firmaoplysninger:

Fastgames.dk ejes af:
Fastgames.dk I/S
Vestergade 77F, st4
8600 Silkeborg
Danmark

Etableringsår: 2021
CVR-nr.: 42 11 38 67

E-mail: kontakt@fastgames.dk

Hvem står bag?

Fastgames består af 4 medarbejdere som er fordelt i vores Administration, Kundeservice og Ambassadør afdelinger.

 


Victor_thump

Victor Pahuus

Partner & Administration


Seonder

Jakob Sønderhaven

Partner & Kundeservice


Frederik Aakeson - Fastgames.dk

Frederik Aakeson

Ambassadør ansvarlig


Michael Nielsen

Kundecenter ansvarlig