Fastgames.dk

Blog

Er du gamer? Så vil du elske vores blog, som lader dig dykke ned i et hav af artikler om gaming og eSport. Du kan også finde alt fra de nyeste spilopdateringer og gaming nyheder til detaljerede guides. Hold dig opdateret på de seneste trends i gamingverdenen og find inspiration til dit næste spil her på vores blog.

multiplayer i Farming Simulator 22

GUIDE: Sådan spiller du multiplayer i Farming Simulator 22 (PC)

Farming Simulator 22 er blevet et af Giant Softwares, største succeser i spil-franchisen Farming Simulator. Det er blevet populært, fordi det er det mest realistiske simulator spil, til folk der vil nyde livet som virtuel landmand. Du bestemmer over din egen gård, og skal beskæftige dig med alt fra dyrepasning til dyrkning af afgrøder.

TOP 3 over de bedste Planet Zoo DLC'er

De 3 bedste Planet Zoo udvidelsespakker til PC

Planet Zoo udkom i 2019 og er en af de mest solgte Tycoon spil. På rekordtid er det blevet vanvittigt populært, både blandt spillerne men også på Youtube og Twitch. Spillet er et singleplayerspil, som giver dig muligheden for at drive din egen zoologiske have. For at kunne spille de DLC’er som vi gennemgår i vores TOP 3, skal du have grundspillet.

Sims 4 Buggy Wedding Pack

Sims 4 annoncerer rettelser til Buggy Wedding Pack

Pack, der skal frigives til spilpakken The Sims 4: My Wedding Stories. Spilpakken er den seneste udvidelse udgivet til The Sims 4, som har modtaget over 30 DLC\’er i forskellige størrelser. The Sims 4 har en utrolig stor spillerbase. Der har solgt over 36 millioner eksemplarer, og har en af ​​de mest aktive fællesskaber inden for spil.

Sådan downloader du FiveM til GTA 5

Sådan downloader du FiveM til GTA 5

FiveM er en udvidelsespakke til GTA 5, som er blevet populært på grund af muligheden for at spille roleplay. I 2016 blev CitizenFX lanceret, som den første mod launcher til GTA 5, som i 2018 skiftede navn til FiveM. Udvidelsespakken låser op for at du kan kontrollere spillet 100% på din måde. Det betyder at du kan installere hurtige biler, unikke huse og vilde våben. Men en af de mest populære ting som er blevet muligt, er GTA Roleplay.

Indkøbskurv