Fastgames.dk

goat simulator 3 udkommer i november

Udgivelsesdato for Goat Simulator 3 annonceret!

Goat Simulator er tilbage med Goat Simulator 3! Spillet udkommer 17. november 2022 til PC, og er det første spil i serien med mulighed for multiplayer. Det første Goat Simulator udkom 1. april 2014, så et nyt spil i serien er tiltrængt. Traileren til Goat Simulator 3 viser ikke nogle nye konkrete tilføjelser eller ændringer, …

Udgivelsesdato for Goat Simulator 3 annonceret! Læs videre »

TOP 3 over de bedste Planet Zoo DLC'er

De 3 bedste Planet Zoo udvidelsespakker til PC

Planet Zoo udkom i 2019 og er en af de mest solgte Tycoon spil. På rekordtid er det blevet vanvittigt populært, både blandt spillerne men også på Youtube og Twitch. Spillet er et singleplayerspil, som giver dig muligheden for at drive din egen zoologiske have. For at kunne spille de DLC’er som vi gennemgår i vores TOP 3, skal du have grundspillet.

Sims 4 Buggy Wedding Pack

Sims 4 annoncerer rettelser til Buggy Wedding Pack

Pack, der skal frigives til spilpakken The Sims 4: My Wedding Stories. Spilpakken er den seneste udvidelse udgivet til The Sims 4, som har modtaget over 30 DLC\’er i forskellige størrelser. The Sims 4 har en utrolig stor spillerbase. Der har solgt over 36 millioner eksemplarer, og har en af ​​de mest aktive fællesskaber inden for spil.

Sådan downloader du FiveM til GTA 5

Sådan downloader du FiveM til GTA 5

FiveM er en udvidelsespakke til GTA 5, som er blevet populært på grund af muligheden for at spille roleplay. I 2016 blev CitizenFX lanceret, som den første mod launcher til GTA 5, som i 2018 skiftede navn til FiveM. Udvidelsespakken låser op for at du kan kontrollere spillet 100% på din måde. Det betyder at du kan installere hurtige biler, unikke huse og vilde våben. Men en af de mest populære ting som er blevet muligt, er GTA Roleplay.

Hvordan aktivere jeg min CD Key på Steam?

Hvordan aktivere jeg min CD Key på Steam?

Steam er verdens største gaming platform, som forhandler spil. Platformen har hver måned typisk 95 millioner aktive brugere. Eftersom Steam har mange brugere er det også lukrativt for spiludviklere, at bruge platformen. De kan nemlig uden det store besvær, uploade deres spil og gøre det tilgængeligt for alle. Det er primært også derfor at Steam er den foretrukne platform både for forbrugere og spiludviklere.

Hvad er CD Keys? - Den ultimative guide til digitale spil

Hvad er CD Keys? – Den ultimative guide til digitale spil

De digitale versioner af spil også kaldet cd-keys er primært billige fordi at der ikke skal bruges penge på produktion af fysiske eksemplarer. Samtidig er der store virksomheder der indkøber store mængder af licenser, da de ikke tage hensyn til plads på et fysisk lager. Jo større mængder cd-keys man kan indkøbe, jo billigere bliver det for virksomheden og slut kunden at købe cd-keys.

Indkøbskurv