Fastgames.dk

Fastgames.dk

Bliv erhvervskunde

Bliv erhvervskunde hos FastGames og opnå store besparelser på software licenser. Vi gør det nemt og simpelt for små og mellemstore virksomheder at få en attraktiv pris på digitale licenser. Opret en konto hurtigt, og få et tilbud inden kort tid. Vi hjælper virksomheder i alle brancher, fra frisørsaloner til IT-services.

En fleksibel erhvervsaftale​

Opnå fleksibilitet med vores erhvervsaftale! Vi tilpasser os dine behov og ønsker, så du får den perfekte løsning. Uanset om det drejer sig om enkelte licenser, eller store mængder af Windows, Office eller lign. Så er vores fleksible erhvervsaftale skræddersyet til dig, som gerne vil have det billigt, simpelt og ingen binding. Så du kan fokusere på at drive din forretning.

En enkelt licens til kontoret?

Hos os er der ingen begrænsninger - uanset om du har brug for en enkelt Office-licens til din computer eller flere. Vi tilbyder bl.a. Office og Windows licenser, uden minimumskrav på antallet af varer. Køb præcis hvad du har brug for, når du har brug for det.

Opgradering af hele afdelingen?

Opgrader hele afdelingens licenser! Vi hjælper dig med både Windows, Office og andre software licenser. Vi tilbyder også køb af gavekort, som kan gives i gave julegave til medarbejdere. Har du behov for større mængder af licenser, giver vi gerne mængderabat.

Hvilke fordele får jeg som erhvervskunde?

Som erhvervskunde hos os, får du adgang til en række eksklusive fordele. Du er altid sikret skarpe priser, og ved større ordre giver vi gerne mængderabatter. Vores dedikerede team er klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål.

Dine fordele

Fastgames.dk I/S
Kontor

Kontakt os

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, eller måske vil du bare høre mere? 

Eksempelvis: 2 stk Office Proffesionel 2019
Indkøbskurv