Fastgames.dk

Fastgames.dk

Bliv erhvervskunde

Hos FastGames kan du blive erhvervskunde. Det betyder at du som virksomhedsejer, kan opnå store besparelser på software licenser.

Mange distributører og forhandlere gør det svært, for små og mellemstore virksomheder, at få en ordenlig pris på digitale licenser. Primært fordi at der bliver stillet krav til store ordre, for at kunne opnå en attraktiv pris. Vi gør det nemt og simpelt!

Hos os kan hurtigt oprette en konto, og kort tid efter stå med et tilbud. Vi hjælper alle brancher, så om du har en frisør salon eller en IT Service, betyder intet.

En fleksibel erhvervsaftale

En erhvervsaftale med FastGames er fleksibel, så den passer til dig og din virksomheds behov.

En enkelt licens til kontoret?

Skal du bare bruge en enkelt Office licens til hjemmearbejdspladsen, er det ingen hindring. Hos os er der intet minimum på hvor mange vare du skal bestille.

Opgradering af hele afdelingen?

Uanset om det er Windows eller en anden software licens du mangler - hjælper vi dig. Har du behov for større mængder af licenser, giver vi gerne mængderabat.

Vil du sælge videre?

Ønsker du at starte din egen webshop eller bare at supplere dit sortiment? Vi tilbyder nemme og fleksible, Whosale løsninger til vores erhvervskunder.

Skal vi hjælpe din virksomhed?

Hvilke fordele får jeg som erhvervskunde?

Dine fordele

Adgang til et stort lager

1. Udfyld kontaktformularen

2. Modtag uforpligtende tilbud

3. Betal, Modtag og brug

Skal vi give dig et tilbud?

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, eller måske vil du bare høre mere? Uanset hvad står vores rådgivere klar, med et tilbud.

Indkøbskurv