Fastgames.dk

Sims 4 Buggy Wedding Pack

Sims 4 annoncerer rettelser til Buggy Wedding Pack

Sims 4 annoncerer rettelser til Buggy Wedding Pack, der skal frigives til spilpakken The Sims 4: My Wedding Stories. Spilpakken er den seneste udvidelse udgivet til The Sims 4, som har modtaget over 30 DLC\’er i forskellige størrelser. The Sims 4 har en utrolig stor spillerbase. Der har solgt over 36 millioner eksemplarer, og har en af ​​de mest aktive fællesskaber inden for spil.

Gennem årene har mange Sims 4-udvidelser tilføjet aktiviteter og livsbegivenheder, som simmere kan opleve. Den seneste spilpakke, My Wedding Stories, havde til formål at udvide til bryllupper i spillet ved at tilføje nye begivenheder som øvemiddage og forlovelsesfester sammen med nye bryllupsdagsaktiviteter som at kaste ris og skære kager. Efter udgivelsen fandt spillerne dog, at pakken var ekstremt fejlagtig, og næsten ingen bryllupsaktiviteter fungerede korrekt. Tidligere er EA blevet kritiseret for at udgive Sims 4-udvidelser, før de er i fuld funktionsdygtig stand, i stedet for at vælge at patche spillene efter udgivelsen.

Hvilke rettelser kommer der til Buggy Wedding Pack?

Sims 4 annoncerer rettelser til Buggy Wedding Pack, på Twitter. En \”Laundry List\” over kommende rettelser, der vil komme til My Wedding Stories. Tweetet giver et link til den fulde liste på EA-webstedet, der specifikt beskriver, hvilke rettelser spillere kan forvente. Listen er ret lang og omfatter næsten alle bryllupsaktiviteter i My Wedding Stories. Plastret vil også have omfattende forbedringer, der involverer koordinering af bryllupsaktiviteter. I øjeblikket vil mange NPC Sims i spilpakken ignorere spillerkommandoer for at deltage i aktiviteter, såsom at nægte at sidde til brylluppet. Alt i alt viser posten 13 rettelser, der kommer til My Wedding Stories. Dog er der ikke annonceret nogen udgivelsesdato for patchen.

Skulle det være sket noget før?

Selvom mange spillere vil blive lettet over, at de snart kan have et funktionelt spil, har det faktum, at patchen var nødvendig i første omgang, været utrolig frustrerende for fans af serien. I årenes løb har The Sims 4 modtaget mange patches. Mange af patches har rettet problemer i spillet, der involverer kerne-gameplay-funktioner, som helt klart burde have været rettet inden udgivelsen. My Wedding Stories er det seneste eksempel på en Sims DLC, der udgives, før den er klar, kun for at kræve store patches bagefter. I betragtning af det faktum, at næsten ingen elementer i de nye bryllupsfunktioner fungerede ordentligt, undrer mange fans sig over, hvordan pakken blev anset for klar til udgivelse.

The Sims 4 fællesskabet

Sims-serien har et enormt fællesskab omkring sig. Mange har givet EA hård feedback online, siden My Wedding Stories blev udgivet. På trods af sine problemer har The Sims 4 mange engagerende gameplay-elementer. Elementer som er elsket af spillere, som får dem til at vende tilbage til spillet. Der har ikke været nogen indikation af, at The Sims 5 snart udkommer, og DLC-indhold til The Sims 4 viser ingen tegn på at blive langsommere.

Indkøbskurv