Tilbud

Crusader Kings III

DKK 199,95

Tilbuddet slutter om:
Days
Hours
Mins
Secs

På lager

Beskrivelse

En arving er født i Crusader Kings III

Crusader Kings III er den nyeste generation af Paradox Development Studios elskede middelalderlige rollespil store strategispil. Udvid og forbedre dit rige, uanset om det er et mægtigt rige eller et beskedent amt. Brug ægteskab, diplomati og krig til at øge din magt og prestige på et omhyggeligt detaljeret kort, der strækker sig fra Spanien til Indien, Skandinavien til Centralafrika.

Men uroligt ligger hovedet, der bærer en krone! Din snedighed er dit største våben, og intelligens er nøglen til al succesrig strategi. Beskyt dit liv og dit dynastis fremtid, fordi fjender udenlandske og indenlandske misunder din status. Deltag i spionage, slut dig til politiske fraktioner, straffe kættere eller brug snigmordere for at sikre, at din trone går sikkert videre til den næste generation.

Crusader Kings III er den middelalderlige strategi-rollespilsoplevelse, som du har ventet på.

– Form dit dynasti: Guide unikke karakterer gennem historien og vælg den livsstil, der passer bedst til deres personlighed og dine ambitioner.

– Omskriv middelalderhistorie: Dynastier vil ændre sig og tilpasse sig ændringer i familie og politik, der svømmer i en rig verden af ​​religiøs tro og kongelig pragt.

– Byg et mægtigt kongerige: Brug koldt stål eller varme ord til at udvide dit rige; krig støttet af snedighed og diplomati, der forener blodlinjer.

– Oplev High Drama: Mærkeligere end fiktionshistorier springer ud af skærmen, mens karakterer plotter mod dig og begivenheder skubber dig til ekstremer.

– Lær som du går: Guidet råd hjælper nyankomne og veteraner med at navigere i en rig middelalderverden. Forslag i spillet tipser dig om veje, du måske ikke havde overvejet.

– The Usual Crusader Kings Fun: Hold et genstridigt råd i kø, plan mod din anmassende onkel eller gift dig med rige hertuginder for deres land og arv.

Yderligere information

Platform

Steam

Region

WORLDWIDE

Multiplayer

Ja

PEGI-rating

12+

Udgiver

Paradox Interactive

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.