Frequently Asked Questions


En CD Key er det moderne alternativ til den gode gamle diskette med et spil, man skulle hele vejen ned i ens lokale elektronik forretning og hente. Det betyder at du ingen diskette får, men i stedet vil modtage en digital spil kode, til det bestilte spil.

Når du har modtaget din CD key skal du aktivere den på din valgte platform, det kan du se hvordan du gør under spørgsmålet “Hvordan aktiverer jeg mit spil?”. Koden skal og kan kun bruges en gang, herefter vil spillet være tilknyttet din bruger på den valgte platform.

Fastgames er en dansk spilforhandler, som ønsker at gøre det nemmere for Danmarks mange gamere, at få adgang til billige spil licenser og CD keys.

Hos Fastgames sælger vi billige computerspil, som kan aktiveres på den platform du ønsker. Vi tilbyder nemlig CD keys til både Steam, Orgin, Uplay og Blizzard battlenet. Fastgames er også stedet hvor du får god og lynhurtig betjening. Når du køber et spil hos os vil du modtage din unikke CD key via email inden for 5 minutter. Vi sidder også klar til at give dig god kundeservice alle hverdage mellem 10-18, og vi svarer typisk indenfor 24 hverdagstimer.

Vi bruger Yourpay som betalingsgateway, som er en nem og sikker løsning når man skal handle online. Igennem Yourpay har du mulighed for at betale med dit normale betalingskort.

Vi understøtter de mest normale betalingskort som Visa og MasterCard.

HVORDAN AKTIVERE JEG MIT SPIL TIL BLIZZARD BATTLENET?

Hvis du ikke allerede har Blizzard eller en konto til deres platform, skal du downloade det og oprette en konto. Det gør du på http://www.battle.net/

Når du har downloadet Blizzard og logget ind, skal du trykke på dit navn i højre hjørne af skærmen. Der vil du få muligheden for at trykke på “redeem a code”. Nu skal du bare indsætte den CD key, som du har fået tilsendt af os på din mail.

HVORDAN AKTIVERE JEG MIT SPIL TIL ORIGIN?

Hvis du ikke allerede har Origin eller en konto til deres platform, skal du downloade det og oprette en konto. Det gør du på https://www.origin.com/da-dk/download

Når Origin er blevet installeret og kører, skal du bare logge ind.

Når du har Origin åbent, skal du klikke på fanen “Origin” i højre hjørne. Herefter trykker du på “Indløs produktkode”

Det eneste du nu mangler, er at indsætte din CD key, som vi har sendt dig på mail, og så er du klar til at spille!

HVORDAN AKTIVERE JEG MIT SPIL TIL STEAM?

Hvis du ikke allerede har Steam og en konto til deres platform, skal du downloade programmet og oprette en konto. Det kan du gøre på https://store.steampowered.com/about/

Når du har Åbnet for Steam, skal du gå ind på dit bibliotek. Herinde vil du finde en knap i bunden af venstre hjørne, som heder ”TILFØJ ET SPIL”, hvis dit Steam er på dansk. Når du har trykket på den, vil du få muligheden for at trykke “Aktiver et produkt på Steam”. Nu er det eneste du mangler at gøre, at indsætte din CD key, som du har modtage af os på din mail.

HVORDAN AKTIVERE JEG MIT SPIL TIL UPLAY (UBISOFT CONNECT)?

Hvis du ikke allerede har Uplay eller en konto til deres platform, skal du downloade det og oprette en konto. Det gør du på https://ubisoftconnect.com/da-DK/

Når Uplay er blevet installeret og kører, skal du bare logge ind.

Når du har Åbnet for Uplay, skal du trykke på menu baren i venstre side.

Derefter skal du trykke på “Aktiver en nøgle”

Det eneste du nu mangler, er at indsætte din CD key som vi har sendt dig på mail.

Når du har gennemført købet af et spil, vil du typisk modtage en mail med ordrebekræftelse inden for 5 minutter. I ordrebekræftelsen vil du kunne se din unikke CD key, som du skal aktivere på den platform, som du har købt spillet til. Inden du aktiverer din CD key, skal du være opmærksom på at det er en unik spillelicens, som du kun kan bruge en enkelt gang. Den vil blive tilknyttet den konto og platform du aktivere den på, og du vil ikke kunne flytte spillet til en anden konto efterfølgende.

Mange spørgsmål og tanker kan opstå før, under og/eller efter du har handlet hos os. Derfor er du selvfølgelig altid helt velkommen, til at kontakte vores kundeservice på kontakt@fastgames.dk eller igennem vores formular her.

Vores kundeservice har åbent alle hverdage 10-18, og du vil typisk få svar på din henvendelse inden for 24 timer.

Ønsker du at blive ambassadør hos Fastgames, skal du trykke her “Bliv Ambassadør” . Her kan du se hvad det vil sige at ambassadør for os, hvad vi kræver af vores ambassadører og hvordan du bliver det.