Køb din CD Keys her og spil dit favoritspil om få minutter

FAQ - Oftest stillet spørgsmål

Skulle du sidde inde med spørgsmål eller have brug for hjælp. Så kan du læse vores FAQ nedeunder, der besvare vi nogle af de spørgsmål vi får oftest.

En CD Key er det moderne alternativ til den gode gamle diskette med et spil, man skulle hele vejen ned i ens lokale elektronik forretning og hente. Det betyder at du ingen diskette får, men i stedet vil modtage en digital spil kode, til det bestilte spil.

Når du har modtaget din CD key skal du aktivere den på din valgte platform, det kan du se hvordan du gør under spørgsmålet “Hvordan aktiverer jeg mit spil?”. Koden skal og kan kun bruges en gang, herefter vil spillet være tilknyttet din bruger på den valgte platform.

Vi benytter et sikker og krypteret betalingsvindue. Du kan derfor nemt og sikkert betale med dit fortrukne kort.

Vi understøtter de mest normale betalingskort som Visa og MasterCard samt MobilePay.

Nej. Vi sender ikke dit spil med posten, det ville være alt for bøvlet. Vi forhandler kun digitale CD keys, det vil sige at du kort efter gennemførelsen af din ordre, vil modtager en mail med dit spil. På den måde får du en meget kort leveringstid, helt ud fragtomkostninger

Fastgames er en dansk spilforhandler, som ønsker at gøre det nemmere for Danmarks mange gamere, at få adgang til billige spil licenser og CD keys.

Hos Fastgames sælger vi billige computerspil, som kan aktiveres på den platform du ønsker. Vi tilbyder nemlig CD keys til både Steam, Orgin, Uplay og Blizzard battlenet. Fastgames er også stedet hvor du får god og lynhurtig betjening. Når du køber et spil hos os vil du modtage din unikke CD key via email inden for 5 minutter. Vi sidder også klar til at give dig god kundeservice alle hverdage mellem 10-18, og vi svarer typisk indenfor 24 hverdagstimer.

Mange spørgsmål og tanker kan opstå før, under og/eller efter du har handlet hos os. Derfor er du selvfølgelig altid helt velkommen, til at kontakte vores kundeservice på kontakt@fastgames.dk eller igennem vores formular her.

Vores kundeservice har åbent alle hverdage 10-18, og du vil typisk få svar på din henvendelse inden for 24 timer.

Når du har gennemført købet af et spil, vil du typisk modtage en mail med ordrebekræftelse inden for 5 minutter. I ordrebekræftelsen vil du kunne se din unikke CD key, som du skal aktivere på den platform, som du har købt spillet til. Inden du aktiverer din CD key, skal du være opmærksom på at det er en unik spillelicens, som du kun kan bruge en enkelt gang. Den vil blive tilknyttet den konto og platform du aktivere den på, og du vil ikke kunne flytte spillet til en anden konto efterfølgende.

HVORDAN AKTIVERE JEG MIT SPIL TIL ORIGIN?

Hvis du ikke allerede har Origin eller en konto til deres platform, skal du downloade det og oprette en konto. Det gør du på https://www.origin.com/da-dk/download

Når Origin er blevet installeret og kører, skal du bare logge ind.

Når du har Origin åbent, skal du klikke på fanen “Origin” i højre hjørne. Herefter trykker du på “Indløs produktkode”

Det eneste du nu mangler, er at indsætte din CD key, som vi har sendt dig på mail, og så er du klar til at spille!

HVORDAN AKTIVERE JEG MIT SPIL TIL UPLAY (UBISOFT CONNECT)?

Hvis du ikke allerede har Uplay eller en konto til deres platform, skal du downloade det og oprette en konto. Det gør du på https://ubisoftconnect.com/da-DK/

Når Uplay er blevet installeret og kører, skal du bare logge ind.

Når du har Åbnet for Uplay, skal du trykke på menu baren i venstre side.

Derefter skal du trykke på “Aktiver en nøgle”

Det eneste du nu mangler, er at indsætte din CD key som vi har sendt dig på mail.

Hvis du ikke allerede har Blizzard eller en konto til deres platform, skal du downloade det og oprette en konto. Det gør du på http://www.battle.net/

Når du har downloadet Blizzard og logget ind, skal du trykke på dit navn i højre hjørne af skærmen. Der vil du få muligheden for at trykke på “redeem a code”. Nu skal du bare indsætte den CD key, som du har fået tilsendt af os på din mail.

Hvis du ikke allerede har Blizzard eller en konto til deres platform, skal du downloade det og oprette en konto. Det gør du på http://www.battle.net/

Når du har downloadet Blizzard og logget ind, skal du trykke på dit navn i højre hjørne af skærmen. Der vil du få muligheden for at trykke på “redeem a code”. Nu skal du bare indsætte den CD key, som du har fået tilsendt af os på din mail.

Vi prøver mest muligt at have et bredt udvalg afspiltitler til vores kunder. Mangler dit yndlingsspil på vores butik, kan du anmode om at få det tilføjet her!

Hjalp det ikke?

Hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål i vores FAQ, så tøv ikke med at kontakte os!

Indkøbskurv luk