Fastgames.dk

FAQ - Oftest stillet Spørgsmål

I vores FAQ finder du svar på en række generelle spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores kunder. Her kan du finde svar på alt fra levering og betaling til supportmuligheder.Derudover kan du også finde svar, på hvordan du aktivere dine CD Keys, på diverse platforme.

Generelle spørgsmål​

Fastgames er en dansk spilforhandler, som ønsker at gøre det nemmere for Danmarks mange gamere, at få adgang til billige spil licenser og CD keys.

Hos Fastgames sælger vi billige computerspil, som kan aktiveres på den platform du ønsker. Vi tilbyder nemlig CD keys til både Steam, Orgin, Uplay og Blizzard battlenet. Fastgames er også stedet hvor du får god og lynhurtig betjening. Når du køber et spil hos os vil du modtage din unikke CD key via email inden for 5 minutter. Vi sidder også klar til at give dig god kundeservice alle hverdage mellem 10-18, og vi svarer typisk indenfor 24 hverdagstimer.

På siden Om os, kan du læse mere om Fastgames.dk.

En CD Key er det moderne alternativ til den gode gamle diskette med et spil, man skulle hele vejen ned i ens lokale elektronik forretning og hente. Det betyder at du ingen diskette får, men i stedet vil modtage en digital spil kode, til det bestilte spil.

Du kan læse mere om CD Keys, i vores blogindlæg, hvor vi gennemgår emnet.

Vi benytter et sikkert og krypteret betalingsvindue. Du kan derfor nemt og sikkert betale med dit fortrukne kort.

Vi understøtter de gængse betalingløsninger som Visa, MasterCard, ViaBill, Anyday, ApplePay, GooglePay  og MobilePay.

Nej. Vi sender ikke dit spil med posten, det ville være alt for bøvlet. Vi forhandler kun digitale CD keys, det betyder at du kort efter gennemført betaling, vil modtager en mail med din aktiveringsnøgle. På den måde får du lynhurtig leveringstid, helt uden fragtomkostninger

Mange spørgsmål og tanker kan opstå før, under og/eller efter du har handlet hos os. Derfor er du selvfølgelig altid helt velkommen, til at kontakte vores kundeservice på kontakt@fastgames.dk eller igennem vores formular her.

Vores kundeservice har åbent alle hverdage 10-18, og du vil typisk få svar på din henvendelse inden for 24 timer.

Produkt aktivering

Når du har gennemført købet af et spil, vil du typisk modtage en mail med ordrebekræftelse inden for 5 minutter. I ordrebekræftelsen vil du kunne se din unikke CD key, som du skal aktivere på den platform, som du har købt spillet til.

Inden du aktiverer din CD key, skal du være opmærksom på at det er en unik spillelicens, som du kun kan bruge en enkelt gang. Den vil blive tilknyttet den konto og platform du aktivere den på, og du vil ikke kunne flytte spillet til en anden konto efterfølgende.

Hvis du ikke allerede har Origin eller en konto til deres platform, skal du downloade det og oprette en konto. Det gør du på https://www.origin.com/da-dk/download

Når Origin er blevet installeret og kører, skal du bare logge ind.

Når du har Origin åbent, skal du klikke på fanen “Origin” i højre hjørne. Herefter trykker du på “Indløs produktkode”

Det eneste du nu mangler, er at indsætte din CD key, som vi har sendt dig på mail, og så er du klar til at spille!

Hvis du ikke allerede har Uplay eller en konto til deres platform, skal du downloade det og oprette en konto. Det gør du på https://ubisoftconnect.com/da-DK/

Når Uplay er blevet installeret og kører, skal du bare logge ind.

Når du har Åbnet for Uplay, skal du trykke på menu baren i venstre side.

Derefter skal du trykke på “Aktiver en nøgle”

Det eneste du nu mangler, er at indsætte din CD key som vi har sendt dig på mail.

Hvis du ikke allerede har Blizzard eller en konto til deres platform, skal du downloade det og oprette en konto. Det gør du på http://www.battle.net/

Når du har downloadet Blizzard og logget ind, skal du trykke på dit navn i højre hjørne af skærmen. Der vil du få muligheden for at trykke på “redeem a code”. Nu skal du bare indsætte den CD key, som du har fået tilsendt af os på din mail.

Hvis du ikke allerede har Steam eller en konto til deres platform, skal du downloade det og oprette en konto. Det gør du på https://store.steampowered.com/join

Når Steam er blevet installeret og kører, skal du bare logge ind.

Når du har Åbnet for Steam, skal du trykke på “Tilføj spil” knappen nede i venstre hjørne.

Derefter skal du trykke på “Aktiver et produkt på steam”

Det eneste du nu mangler, er at indsætte din CD key som vi har sendt dig på mail.

Du kan også læse vores guide, som gennemgår aktiveringen af Steam CD Keys.

Fastgames krokodille

Har du stadig spørgsmål?

Har du stadig ubesvarede spørgsmål eller brug for hjælp? Så kan du altid kontakte vores support team, som sidder klar til at besvare din henvendelser på skrift og telefon. Vores kundeservice har åbent alle hverdage 10-18.

Indkøbskurv