Fastgames.dk

TOP 3 over de bedste Planet Zoo DLC'er

De 3 bedste Planet Zoo udvidelsespakker til PC

Planet Zoo udkom i 2019 og er en af de mest solgte Tycoon spil. På rekordtid er det blevet vanvittigt populært, både blandt spillerne men også på Youtube og Twitch. Spillet er et singleplayerspil, som giver dig muligheden for at drive din egen zoologiske have. For at kunne spille de DLC’er som vi gennemgår i vores TOP 3, skal du have grundspillet.

Har du ikke allerede Planet Zoo? Køb det her

Planet Zoo byder på et hav af timers sjov, fordi man hele tiden har lyst til at forbedre sin zoo og se den vokse. Desværre kan man køre træt i ens favorit spil, derfor er DLC’er fantastiske hvis du vil udvide Planet Zoo med nye muligheder.

Hvad er en Planet Zoo DLC? (udvidelsespakke)

DLC står for “downloadable content”, og bliver på dansk oftest kaldt en udvidelsespakke.

En udvidelsespakke er ekstra indhold til et spil, det kan være nye baner eller våben. I Planet Zoo kan du eksempelvis få nye dyr og byggeelementer, fra nye verdensområder.

Hvilken DLC til Planet Zoo skal jeg vælge? Vores TOP 3

Der er blevet udgivet 9 forskellige udvidelsespakker til Planet Zoo, derfor kan det godt være svært at vælge hvilken man skal købe. Derfor gennemgår vi i denne artikel vores 3 abseloutte favoritter til spillet. Uanset om du er til savannen, havet eller Australiens varme, så er der en DLC som du vil elske.

1. Planet Zoo: Africa Pack

Africa Pack til Planet Zoo er vores absolutte favorit, når det kommer til udvidelsespakker til spillet. Udvidelsespakken blev udgivet til Planet Zoo i Juni 2021, og er i dag en af de mest solgte DLC’er til spillet.

Hvis du elsker dyrene fra savannen, så er Africa Pack perfekt til dig. Med en håndfuld nye dyr at passe på, samt nye kosmetiske objekter og udsmykninger til din zoo, er Africa pack perfekt til at tage din zoologiske have til nye højder.

Hvad indeholder Africa Pack?

Africa Pack er en af de mest populære udvidelsespakker, og det forstår vi godt når man ser hvad den indeholder. Med udvidelsespakken får du b.la. muligheden for at få nye dyr fra Afrika i din zoologiske have. Du kan også dekorerer din zoo på en helt ny måde, eksempelvis med statuer og træer.

 • I Africa Pack får du muligheden for at have 5 nye dyr i din Zoo.
  Du får: Surikat, Hvidt næsehorn, afrikansk pingvin, ørkenræven og karabebillen.
 • Dekorer din zoologiskhave på en helt ny måde.
  I udvidelsespakken får du 180 nye elementer du kan bygge din zoo med. Du får b.la. nye statuer, stisystemer, fliser, træer, buske og meget mere.

Har du ikke allerede Africa Pack til Planet Zoo?

Hvis du ikke allerede har Africa Pack til Planet Zoo, kan vi kun anbefale dig at få den. Udvidelsespakken giver spillet et hav af timers yderligere sjov, hvis du er gået i stå med grundspillet.

2. Planet Zoo: Aquatic Pack

Planet Zoo: Aquatic pack får anden pladsen på vores TOP 3 liste, og det er med god grund. Hvis du elsker de mange dyr der lever i vandet, er DLC’en perfekt til dig. Vi er vilde med de nye dyr som giver dig muligheden for at opbygge en Zoo med et vand palads.

Hvad indeholder Aquatic Pack?

 • Skab nyt liv i din Zoo med Aquatic Pack, som giver dig 5 nye dyr, som alle lever i vandet.
  Du får: Kongepingvinen, kæmpe odder, grå sæl, små alligator og en sjældent skildpadde art.
 • Dekorer din zoo med unikke landskabsstykker.
  I udvidelsespakken får du 170 nye elementer du kan designe din zoologiske have med. Med Aquatic Pack kan dine dyr få samme omgivelser i din Zoo, som de kan ude i oceanet. Du får b.la. kystlinjer til floder, store bassiner og spejlrefleks effekter som vandoverfladen..

Har du ikke allerede Aquatic Pack til Planet Zoo?

Hvis du er klar på en seriøs opgradering til Planet Zoo, med nye dyr fra havet. Så er Aquatic Pack et godt bud på en DLC, der kan give dig mange yderligere timers sjov.

3. Planet Zoo: Australia Pack

Australia Pack til Planet Zoo er vores 3, og sidste DLC på vores TOP 3 liste. Vi må indrømme at vi virkelig hurtigt blev grebet af Australia Pack, simpelthen fordi de nye dyr var så fede. I DLC’en får du b.la. kæguruer og koalaer, og de er alt for fede at have i sin Zoo. I Australia Pack får du nye fantastiske dyr og unikke byggeelementer fra Australien.

Hvad indeholder Australia Pack?

 • Byd velkommen til 5 nye dyr: koalaer, dingoer, røde kæmpekænguruer, hjelmkasuarer og blåtungeskinker
 • Gør din Zoo helt speciel med 230 nye landskabsstykker, som virkelig får den til at udstråle Australien. Du får b.la Boble-maskine, fodermaskine med eukalyptustræ og vandbassiner.

Har du ikke allerede Australia Pack til Planet Zoo?

Selvom dette er en TOP 3 liste over vores favoritter, må vi indrømme det har været svært at vælge favoritten. Australia Pack er virkelig en fantastisk DLC, hvis du ligesom os er kæmpe fans af koaler og de andre seje dyr. Så selvom DLC’en har fået en tredje plads, så er det stadig en klar anbefaling. Virkelig en af de DLC’er til Planet Zoo som skaber mange timer sjov.

Sådan aktivere du din udvidelsespakke til Planet Zoo

 1. Først skal du sikre dig at du har installeret Steam klienten. Har du allerede installeret den, kan du springe videre til næste trin. Har du ikke allerede en konto hos Steam og installeret klienten, kan dette gøres på deres hjemmeside.
 2. Når du har installeret Steam og er logget ind, skal du oppe i toppen af din skærm trykke på “BIBLIOTEK”. 
 3. Derefter skal du trykke på knappen nede i venstre hjørne som heder “Tilføj et spil”.
 4. Steam vil nu åbne et vindue op, med tre muligheder. Du skal trykke på muligheden som heder “Aktiver et produkt på steam…”
 5. Der vil nu åbne et vindue hvor du kan aktivere din CD Key. Indsæt din produktnøgle i dette vindue og tryk næste, og så er du færdig.
Indkøbskurv