KategorierVores spil

Alt du har brug for at vide om Sims 4

Skab dit eget univers

Sims 4, spillet som er en direkte portal ind i en storslået magisk verden, hvor du står for at skabe dit helt eget kreative univers og hvor kun fantasien sætter grænser. Skab din egen familie, byg dit eget hus, arbejd dig til tops i en storslået karriere og opnå vanvittig succes!

Sims spillene har igennem mange år været enormt populære, primært grundet denne grænseløse fantasiverden hvor alt kan ske. I den kommende tid sætter vi ekstra meget fokus på spillet Sims 4 her på fastgames.dk, netop fordi det er et så bragende godt spil, hvor der er så mange funktioner, sjov og ballade, samt et kæmpe frirum til at udforske sine kreative idéer i.

Hvorfor er Sims 4 stadig så populært?

Som nævnt i indledningen, så er Sims 4 et enormt populært spil, bl.a. Takket være EA Games som virkelig har formået at udvikle et spil, hvor der stortset ikke er nogen grænser. Ikke nok med det, men så er det også et spil som taler meget til vores menneskelige impulser, vi kan nemt afspejle os i mange af de ting der foregår i Sims verdenen, dog er det ofte en del mere volapyk-agtigt og latterligt i Sims 4, hvilket nok også er en af grundende til vi er så vilde med det.

Det her med at det er så frit og der ikke er specielt mange grænser, giver spilleren følelsen af nærmest at være gud. Vi kan som spillere styre en hel verden, lege med spillerne og styre deres liv, ikke bare én enkelt person som i de fleste andre spil, i Sims 4 har vi muligheden for at styre hele familier og landsbyer. Det er med til at give en spiller følelsen af frihed, inspiration og kreativitet.

Hvad kan Sims 4 som andre spil ikke kan?

En af fordelene ved Sims 4 og Sims spillene generelt, er at det er forholdsvist ligetil at forstå. Vi kender alle det ægte liv som vi lever på daglig basis, og egentlig er Sims 4 ikke særlig langt væk fra denne virkelighed, derfor er det let at sætte sig ind i som nybegynder, versus spil som f.eks. Warcraft, Assassins Creed eller lign. Hvor spillet er mere fastlåst og du skal igennem de her historier, quests osv. Derudover kan du også få Sims 4 billigt, sammenlignet med andre gamle klassikere.

Desuden så er Sims 4 fællesskabet online også enormt stort. Der er utallige YouTube videoer og mange aktive fora ude på det store internet, som diskuterer Sims 4 på et ret seriøst niveau. Det er et spil som har været med til at forme mange unges barndom og vil i lang tid endnu være et spil, man ikke lige glemmer. For mange spillere er det spækket med nostalgi og sjove tider, så hvis du selv er gammel Sims spiller eller måske en helt ny spiller, så burde du stærkt overveje at besøge eller genbesøge denne fantastiske verden, hvor alt kan ske, men sidst men ikke mindst er det dig der har kontrollen.

Har du fået mod på at spille Sims 4?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *