Fastgames.dk

goat simulator 3 udkommer i november

Udgivelsesdato for Goat Simulator 3 annonceret!

Goat Simulator er tilbage med Goat Simulator 3! Spillet udkommer 17. november 2022 til PC, og er det første spil i serien med mulighed for multiplayer. Det første Goat Simulator udkom 1. april 2014, så et nyt spil i serien er tiltrængt. Traileren til Goat Simulator 3 viser ikke nogle nye konkrete tilføjelser eller ændringer, der adskiller spillet fra de tidligere udgivelser. Men vi kan roligt forberede os på et spil der ligesom tidligere indebære et kaotisk liv som ged.

Hvad er Goat Simulator?

Goat Simulator er et computerspil til PC, der handler om at leve livet som en ged. Spilserien Goat Simulator er udviklet af spilstudiet Coffee Stain Studios. I spillet kan du kan spise buske, blomster og træer. Så hvis du er simulator nørd og elsker et realistisk spil, bør du måske prøve noget andet. Hvis du leder efter et spil, der er ekstremt dumt og sjovt, er Goat Simulator noget for dig. Spillet starter med at spilleren spawner på en mark, og de skal gennemgå hele deres liv som ged, spise, sove, skide og lave andre ting. Spillet er lige så absurd som det lyder, og er et must play, hvis du kan lide at få et godt grin. Goat Simulator 3 udgivelsesdato, trailere og detaljer om gameplay finder du længere nede.

Har vi brug for en ny Goat Simulator?

Ja, Goat Simulator-franchisen har eksisteret i næsten 8 år nu, så en ny version er tiltrængt. Det første Goat Simulator gik viralt og blev en kæmpe success, på trods af grafik og controls var dårligt optimeret. En ny og opdateret version af spillet, vil glæde alle fansene og tilfredsstille deres behov for at være en ged.

Spillet har eksisteret længe nok til at etablere sig som en klassiker. Den gentagende humor, memes og absurde situationer gør det til et must play for alle dedikeret Goat Simulator fans.

Goat Simulator 3 trailer

Traileren til Goat Simulator 3 minder meget om de tidligere trailere. Som altid er der i spillet fokus på en ged, som løber rundt og skaber kaos. Se traileren til Goat Simulator 3 nedenunder.

Hvad får du i Goat Simulator 3 udgivelsen?

Det nye Goat Simulator 3 kommer med en del nye features og ændringer. Det første Goat Simulator havde et dårligt bevægelsessystem og forældet grafik, derfor er nye funktioner og opdateringer nødvendige. Heldigvis byder det nye spil på på massere af opdateringer, vi har samlet de 3 vi glæder os mest til.

  1. Geden i Goat Simulator 3 er blevet redesignet og har nu et nyt udseende.
  2. Der er blevet udviklet et nyt bevægelsessystem, så det er nemmere at spille spillet.
  3. Spillet er bygget på en ny renderingsmotor, som grafisk gør spillet flot at se på.

Multiplayer i Goat Simulator

For første gang, er det muligt at spille multiplayer i Goat Simulator. Spillet vil være tilgængeligt for op til 8 spillere i co-op, eller op til 4 spillere i PvP. Xbox One og Playstation 4 versionerne vil understøtte lokal og online multiplayer. PS4- og Xbox One-versionerne vil dog have en begrænsning på 2-6 spillere. I PC-versionen vil spillet indeholde en Custom Game-tilstand, hvor spillerne kan oprette og dele deres egne udfordringer.

Nye platforme

Goat Simulator 3 bliver udgivet 17. november 2022, og kan spilles på PC og Mac via Epic Games. Samme dag udkommer spillet også til Xbox One og PlayStation 4.

Konklusion

Goat Simulator-franchisen har eksisteret i næsten 8 år nu, og endelig er det tredje spil en realitet. Spillet udkommer den 17. november 2022 til PC, og er det første spil i serien med multiplayer-muligheder. Det første Goat Simulator blev udgivet den 1. april 2014, så et nyt spil i serien er meget tiltrængt. Det nye spil vil være bedre end de tidligere spil, og vil have bedre grafik, bedre gameplay og mere sjov. Gameplayet vil være meget lig originalen: kaos og absurditet med masser af gede humor. Spillet vil være tilgængeligt til PC og Mac. Det vil også blive udgivet til Xbox One og PlayStation 4.

Har du ikke prøvet det første Goat Simulator? Så kan du købe det her

Indkøbskurv