Fastgames.dk

Hvordan snyder man nemt i Sims 4?

Hvordan snyder man nemt i Sims 4?

Kan man snyde i Sims 4?

Hvordan snyder man i Sims 4? I Sims 4 findes der lovlige snydekoder du kan bruge i spillet. Sims 4 har på deres egen hjemmeside sagt at du som spiller selv styre om du vil give dig selv penge, teleportere uden at blive vampyr og se genstande som er skjult i byg-kataloget. Herunder får du et indblik i de mest brugte og bedste snydekode at kende. Alt det kræver er et par tryk på nogle taster og en simpel kode.

Sådan bruger du snydekoder i Sims 4

Du skal starte med at åbne Sims spillet og derefter åbne kommandokonsollen til at indtaste koder, dette gør du ved at trykke på “Ctrl + Shift + C” på windows-computere og “Command/cmd + Shift + C” på Mac.

Hvordan får man flere penge i Sims 4

Der findes 3 forskellige koder du kan skrive for at få penge i Sims 4, disse indebærer allesammen at du åbner for kommandokonsollen. Ved at skrive “rosebud” eller “kaching” modtager du 1.000 Simoleoner og hvis du vil have 50.000 Simoleoner skal du skrive “motherlode”.

Du kan også blot bestemme din husholdnings pengebeløb, ved at skrive “Money X”, hvor X er antallet du vil have. Hvis du eksempelvis skriver “Money 123456” vil din simelon-tal ændre sig til at du har 123.456 Simoleoner stående.

Hvordan gør man alle huse gratis i verdensoversigten?

Som nyopstartet i Sims 4, kan det være svært at vælge det helt rigtige hus og placering til sin simmer. Derfor er det muligt at du kan give dig selv flere muligheder for at tage det hus og den placering du gerne vil have. Først aktivere du kommandokonsollen og skriver ”FreeRealEstae On”. Dette gør at du kan flytte ind i alle husene på hele verdensoversigten, uden at skulle tænke på prisen. For at slå priser på husene til igen, skal du blot skrive “FreeRealEstate off”.

Hvordan kan jeg se genstande som ikke længere er aktiveret i spillet?

I Sims 4 er der til tider specielle genstande som kan købes i sammenhæng med specielle begivenheder. Når disse begivenheder er afsluttet vil de ligeledes forsvinde fra Byg-kataloget. Disse genstande kan dog findes frem ved at skrive ”bb.showhiddenobjects”.

Hvad gør koden testingcheats true?

Koden ”testingcheats true” gør mere end blot en enkelt ting, dog afhængigt af den handling du udføre. Følgende Sims 4 cheats, kræver at du først åbner kommandokonsollen og skriver ”testingcheats true”, før du gør de næste trin.

Hvordan teleporterer man sine simmere uden at gøre dem til vampyrer?

For at teleporterer din simmer hen til en bestemt sted, skal du blot hold ”Shift”-tasten nede, og vælg “Teleportér mig herhen”. Dette vil gøre at din simmer bliver teleporteret hen til det sted du har valgt.

Hvordan manipulere jeg med min simmers behov?

For at manipulere med din simmers behov, skal du holde ”Shift” nede og klikke på den sikker du vil påvirke, derefter trykker du på ”Gør Glad”.

Hvordan gør jeg så min simmers behov ikke ændre sig?

For at manipulere med din simmers behov og gøre sådan at simmerens behov ikke ændre sig, skal du blot holde ”Shift” nede og klikke på den sikker du vil påvirke, derefter trykker du på ”Snyd med behov” og derefter på “Deaktivér behovsfald”.

Hvordan ændre jeg på en genstands status og tilstand?

Til tider har du måske et køkkengulv der flyder, eller et bord der er beskidt og som du vil have til at være rent. Ved at holde ”Shift” nede imens du trykker på genstanden og vælger den status du ønsker.

Hvordan får jeg The Sims 4?

Skulle du efter at have læst dette indlæg, fået lyst til at spille Sims 4 på din PC eller MAC? Så kan du heldigvis downloade det gratis, efter EA kom med en opdatering 18. Oktober 2022. Du kan læse vores guide, til hvordan du kan downloade The Sims 4 her.

Indkøbskurv