Fastgames.dk

Sådan aktiverer du Windows 11

Sådan aktiverer du Windows 11 – CD Key Guide

Hvis du har bygget din egen computer, eller bare har behov for at installerer Windows 11 på din PC. Så vil du skulle bruge en Windows 11 CD Key, for at kunne aktiverer din installation af styresystemet.

Du kan aktivere din Windows 11 aktiveringsnøgle, på to forskellige måder, enten ved at indtaste produktnøglen under installationen af styresystemet. Du kan også aktiverer din licens efter du har installeret Windows 11, så skal det gøres ved brug af indstillingsappen. I denne guide, gennemgår vi aktiveringsprocessen, i Windows 11’s indstillingsapp.

Har du ikke allerede en Windows 11 CD Key?køb Windows 11 Home hos Fastgames.dk.

Hvordan aktiverer jeg Windows 11, med en CD Key?

Total Time: 15 minutter

 1. Åben Indstillinger

  Aktiver Windows 11 key

  Åbn Indstillinger, tryk derefter på “System” og “Aktivering“.

 2. Skift produktnøgle

  Windows 11 er ikke aktiveret

  Til højre for teksten “Skift produktnøgle“, skal du trykke på knappen “Skift

 3. Indtast produktnøglen

  Indtast din Windows 11 Aktiveringsnøgle

  Indtast produktnøglen i vinduet, og tryk på “Næste” for at fortsætte.

 4. Vælg “Aktiver” for at fortsætte.

  Tryk på aktiver
 5. Nu er Windows 11 aktiveret

  Microsoft validerer din aktiveringsnøgle, og vil efterfølgende aktivere din Windows 11-enhed, hvis produktnøglen er gyldig. Du har nu aktiveret Windows 11, og låst op for alle funktionerne i styresystemet. Samtidig er alle begrænsninger, også blevet fjernet.

Windows 11 Aktiverings FAQ

Hvor kan jeg købe en Windows 11 aktiveringsnøgle?

Det er stadig muligt at købe en fysisk kopi af Microsoft’s produkter, i de klassiske elektronik varehuse. Dog foretrækker mange, at købe en digital udgave af Windows 11, da det ofte er billigere. Vi hos Fastgames.dk, forhandler mange af Microsoft’s digitale produkter, som både er billige og bliver leveret via e-mail.

Hvorfor skal jeg aktiverer Windows 11?

Når du installerer Windows 11 på din computer, vil Microsoft bede dig om at verificere, at du har en ægte kopi af operativsystemet. Hvis du ikke aktiverer Windows 11, betyder det, at du ikke vil have adgang til visse apps, værktøjer og funktioner i operativsystemet. Du kan eksempelvis ikke tilpasse proceslinjen, ændre baggrundsbilleder, installere nye temaer eller foretage andre tilpasninger på din computer uden at aktivere Windows først.

Du vil også kunne opleve et “Aktivér Windows” vandmærke, som vil være fastgjort i nederste højre hjørne af din skærm. Vandmærket vil være vedvarende, og vil ikke forsvinde før du aktiverer Windows.

Jeg får fejl, når jeg prøver at aktivere Windows 11

Hvis du støder på nogen aktiveringsfejl, under aktiveringen af Windows 11. Er det en god ide, at kontrollerer at den indtastet aktiveringskode, er indtastet korrekt. Vi ser ofte, at der mangler at blive indtastet et bogstav, tegn eller tal.

Hvis du har købt din CD Key hos Fastgames, kan du altid kontakte vores kundeservice, for at få hjælp til aktiveringsprocessen. Vi vi hjælper glædeligt, med eventuelle problemer, du måtte støde på. Hvis du imidlertid har købt din CD-nøgle fra en anden forhandler, er det bedst at kontakte dem eller Microsoft direkte for hjælp.

Kan jeg få Windows 11, hvis jeg allerede har Windows 10?

Hvis du allerede har Windows 10, installeret på din computer. Så er der god sandsynlighed, for at du kan opgraderer gratis til Windows 11. Dog kræver det at du allerede har en computer, med en aktiveret version af Windows 10. Din computer skal samtidig leve op til Microsoft’s systemkrav, for at kunne opgradere til Windows 11.

Har du f.eks. bygget din computer selv, og derfor aldrig har haft Windows installeret. Så skal du købe en produktnøgle, for at kunne aktivere Windows 11.

Indkøbskurv