Fastgames.dk

Sådan spiller du multiplayer i ETS 2, med TruckersMP

Sådan spiller du multiplayer i ETS 2

Er du træt af at køre alene i Euro Truck Simulator 2? Så skal du prøve TruckersMP, som lader dig spille ETS 2 Online, sammen med dine venner. Euro Truck Simulator 2 er en af de største computerspilssuccesser, i simulations genren. Spilet giver dig mulighed, for at leve livet som lastbilchauffør, og køre på de mange tusindvis af kilometer veje, igennem Europa.

Euro Truck Simulator kan godt blive trættende og ensomligt, når man har kørt Europa tyndt igennem. Desværre kommer Euro Truck Simulator 2, ikke med en multiplayer funktion som standard. Men heldigvis er det alligevel muligt at spille multiplayer, ved hjælp af modpacken TruckersMP.

I denne guide vil vi besvare dine spørgsmål og give dig en trin-for-trin-guide til, hvordan du kommer i gang med ETS2 multiplayer. Så lad os sætte os bag rattet og udforske verden sammen!

Hvad er Euro Truck Simulator 2?

Euro Truck Simulator 2 til PC er et af de mest populære simulations-spil, hvor spilleren kan opleve livet som lastbilchauffør på Europas veje. Spillet blev udgivet til PC i 2012, af det tyske firma SCS Software. Siden udgivelsen af Euro Truck Simulator 2 i 2012, er der blevet solgt over 13 millioner eksemplarer af grundspillet, og 80 millioner køb af udvidelsespakker (DLC).

I spillet kan man vælge at køre lastbil for en virksomhed eller starte sin egen virksomhed og købe lastbiler og ansætte chauffører. Man kan køre på forskellige veje og i forskellige lande i Europa, og der er også mulighed for at levere forskellige typer af varer.

ETS2 er kendt for dets realistiske grafik og gameplay, hvor man skal følge trafikregler og overholde køretider. Der er også mulighed for at tilpasse lastbilerne med forskelligt udstyr og tilbehør.

Sådan installerer du TruckersMP til ETS 2

Total Time: 20 minutter

 1. Opret en konto på TruckersMP

  For at kunne komme i gang med installation af TruckersMP, skal du oprette en konto på deres hjemmeside.
  Direkte link til oprettelse

 2. Download TruckersMP til Euro Truck Simulator 2

  Når du har oprettet en bruger, og er logget ind på deres hjemmeside. Kan du downloade TruckersMP til Euro truck Simulator 2 som en zip fil.
  Direkte link til download
  Når du har downloadet Zip-filen, skal du udpakke den.

 3. Start installationen

  Åben mappen hvor de ud pakkede filer fra zip-filen er i, og åben installationsfilen TruckersMP.exe.
  Når du har åbnet installationsfilen, skal du accepterer TruckersMP’s betingelser og vælge hvor du vil installerer programmet.

 4. Valg af version

  TruckerMP kommer i 2 versioner, en til Euro Truck Simulator 2 og en til American Truck Simulator 2.
  Da vi kun skal bruge TruckersMP til ETS2, skal du blot fjerne fluebenet ved “ATS Multiplayer”

 5. Når du har valgt, hvilke spil du vil installere TruckersMP til, skal du angive stien til spillet. Afhængigt af hvor du har installeret dem via Steam, kan stien variere.
  I de fleste tilfælde vil stien være “C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2“.

 6. Du har nu installeret TruckersMP

  Nu kan du spille Euro Truck Simulator 2, online med dine venner.

Indkøbskurv