Fastgames.dk

Hvordan aktivere jeg min CD Key på Steam?

Hvordan aktivere jeg min CD Key på Steam?

Hver dag får vi tonsvis af spørgsmål, fra vores mange kunder. Dog er “Hvordan aktivere jeg min CD Key på Steam?” det vi vil bliver spurgt mest om. Derfor kan du i denne guide finde hjælp til aktivering af dit spil, på den største gaming platform Steam.

Hvad er en CD Key?

CD keys er kendt for at være et billigt og nemt alternativ, til fysisk CD-Rom’er. Det bruges primært af spilproducenterne, som en hurtig og enkel måde at digitalisere, en spil udgivelse på. Det er nemt og enkelt fordi du bare skal bestille hos en forhandler, og efter kort tid får du leveret din licens på mail. Du slipper derfor for at bevæge dig ned i den lokale spilbutik.

Hvad er Steam?

Steam er verdens største gaming platform, som forhandler spil. Platformen har hver måned typisk 95 millioner aktive brugere. Eftersom Steam har mange brugere er det også lukrativt for spiludviklere, at bruge platformen. De kan nemlig uden det store besvær, uploade deres spil og gøre det tilgængeligt for alle. Det er primært også derfor at Steam er den foretrukne platform både for forbrugere og spiludviklere.

Hvordan aktivere jeg min CD Key på Steam?:

  1. Først og fremmest skal du sikre dig at du har installeret Steam klienten. Har du allerede installeret den, kan du springe videre til næste trin. Har du ikke allerede installeret og oprettet en konto hos Steam, kan dette gøres på deres hjemmeside.
  2. Når du har installeret og er logget ind på Steam, skal du oppe i toppen af din skærm trykke på “BIBLIOTEK”. 
  3. Derefter skal du trykke på knappen nede i venstre hjørne som heder “Tilføj et spil”.
  4. Steam vil nu åbne et vindue op, med tre muligheder. Du skal trykke på muligheden som heder “Aktiver et produkt på steam…”
  5. Der vil nu åbne et vindue hvor du kan aktivere din CD Key. Indsæt din produktnøgle i dette vindue og tryk næste, og så er du færdig.
Indkøbskurv