Fastgames.dk

Hvordan aktivere jeg min CD Key på Steam?

Hvordan aktivere jeg min CD Key på Steam?

Hver dag får vi tonsvis af spørgsmål, fra vores mange kunder. Dog er “Hvordan aktivere jeg min CD Key på Steam?” det vi vil bliver spurgt mest om. Derfor kan du i denne guide finde hjælp til aktivering af dit spil, på den største gaming platform Steam.

Hvad er en CD Key?

CD keys er kendt for at være et billigt og nemt alternativ, til fysisk CD-Rom’er. Det bruges primært af spilproducenterne, som en hurtig og enkel måde at digitalisere, en spil udgivelse på. Det er nemt og enkelt fordi du bare skal bestille hos en forhandler, og efter kort tid får du leveret din licens på mail. Du slipper derfor for at bevæge dig ned i den lokale spilbutik.

Hvad er Steam?

Steam er verdens største gaming platform, som forhandler spil. Platformen har hver måned typisk 95 millioner aktive brugere. Eftersom Steam har mange brugere er det også lukrativt for spiludviklere, at bruge platformen. De kan nemlig uden det store besvær, uploade deres spil og gøre det tilgængeligt for alle. Det er primært også derfor at Steam er den foretrukne platform både for forbrugere og spiludviklere.

Hvordan aktivere jeg min CD Key på Steam?:

Total Time: 5 minutter

 1. Installer Steam på din PC eller MAC

  Først og fremmest skal du sikre dig at du har installeret Steam på din PC eller MAC. Har du ikke allerede installeret programmet, kan du downloade Steam på deres hjemmeside.

  Når du har installeret og downloadet Steam, skal du blot login med din Steam konto.
  Har du ikke en Steam konto, så kan du oprette en gratis bruger på deres hjemmeside.

  Har du allerede installeret Steam og er logget ind, så kan du springe videre til næste trin i guiden.

 2. Åbn Steam Bibloteket

  Når du er logget ind og har Steam åbent, skal du oppe i toppen af din skærm trykke på “BIBLIOTEK”. 

 3. Derefter skal du trykke på knappen nede i venstre hjørne som heder “Tilføj et spil”.

 4. Steam vil nu åbne et vindue op, med tre muligheder. Du skal trykke på muligheden som heder “Aktiver et produkt på steam…”

 5. Indtast og aktiver din Steam CD Key

  Der vil nu åbne et vindue hvor du kan aktivere din CD Key, ved at indtaste aktiveringsnøglen, som du fik tilsendt efter bestilling af dit spil hos os. Indsæt din produktnøgle i dette vindue og tryk næste, og så er spillet aktiveret.

 6. Installer dit nye Steam spil

  Efter du har aktiveret dit Steam spil, vil du få muligheden for at installere spillet på din pc.
  Når installationen er gennemført, vil du kunne spille dit nye spil.


Steam CD Keys FAQ

Kan jeg bruge min Steam CD Key flere gange?

Nej, en CD Key til platformen Steam, kun aktiveres én gang. Når du har indtastet aktiveringsnøglen og aktiveret spillet på din konto, er den bundet til den konto, og du kan ikke genbruge nøglen.

Kan jeg installere mit spil på flere computere med samme CD Key?

Ja, du kan installere dit spil på flere computere, men det er vigtigt at bemærke, at spillet kun kan spilles på én computer ad gangen. Du kan dog logge ind på din Steam-konto fra forskellige computere og downloade spillet igen. Hvilket er praktisk hvis du skulle få en ny computer, eller låne en hos en ven.

Hvad gør jeg, hvis min Steam CD Key ikke fungerer?

Hvis du oplever problemer med at aktivere din CD Key, og har købt den igennem Fastgames.dk. Så bør du kontakte vores support-team. Så vil vi kunne hjælpe dig med at løse eventuelle problemer og hjælpe, dig med at aktivere spillet.

Kan jeg aktivere en CD Key på Steam, selvom jeg har købt spillet i en fysisk butik?

Ja, du kan normalt aktivere både digitale og fysiske kopier af spil på Steam ved hjælp af CD Key’en, så længe det er et spil, der understøttes på Steam.

Indkøbskurv