Fastgames.dk

Hvad er nyt ved FIFA 22?

Hvad er nyt ved FIFA 22?

FIFA 22 – er der overhovedet sket noget nyt?

FIFA 22 havde release den 1. oktober 2021, det betød der endnu engang kom en ny version af verdens største fodboldspil. Som sædvanlig er det EA (Electronic Arts) der står bag udviklingen af spillet. Som udgangspunkt har spillet ikke ændret sig det store, du spiller stadig fodbold, du kan stadig vælge dit favorit hold. Men alligevel er der kommet nogle nye ting til spillet, som vi synes er et kig værd. Blandt andet den helt klart største ændring i forhold til de tidligere FIFA spil, som er \”Next Gen Hypermotion\”. Det er den nye teknologi som EA vil prøve at gøre spil oplevelsen mere realistisk på. Ifølge EA mener de at det kommer til at have en positiv effekt på alle uanset om du spiller på konsol eller PC.

Inden spillet officielt udkom, havde mange allerede fået \”tidlig adgang\” til spillet og kunne spille allerede den 27. september. Men for resten af os var ventetiden lidt længere, men heldigvis er den ventetid ovre nu.

Ultimate Team i FIFA 22

En af FIFAs mest populære gamemodes er Ultimate Team, og det har ikke ændret sig i FIFA 22. Ultimate team er en gamemode hvor man bygger sit eget hold ved at åbne en masse lootboxes med forskellige fodboldspillere i. Nogle spillere er som altid bedre end andre, og det handler derfor om at sammen sætte så godt et team som muligt. EA har længe haft et rygte om at lave \”pay to win\” spil. Selv om EA har lanceret nye muligheder spillet. Mulighed som skal gøre spillet en smule mindre pay to win. Så er FIFA 22 ikke en undtagelse. Lootboxes kan købes for både ingame money og rigtige penge. Når det så er sagt, så er FIFA 22 meget bedre end tidligere udgaver af FIFA. EA har virkelig oppet sig.

Fået lyst til at prøve spillet?

Har du fået blod på tanden efter at prøve det nye FIFA 22, så kan du altid købe det billigt hos os.

Indkøbskurv