Fastgames.dk

Sådan downloader du FiveM til GTA 5

Sådan downloader du FiveM til GTA 5

FiveM er i løbet af de sidste par år, blevet et af de mest spillede udvidelsespakker til GTA 5. Faktisk er det blevet så populært, at der ifølge MMOstats er over 3.2 millioner mennesker, som spiller FiveM. Overalt på de sociale medier, vrimler det både med danske og udenlandske youtubere og streamers, som spiller det. Men kunne du selv tænke dig at spille FiveM, sammen med dine venner? Så læs denne guide, hvor vi gennemgår hvordan du downloader og installerer FiveM til GTA 5.

Hvad er FiveM?

FiveM er en udvidelsespakke til GTA 5, som er blevet populært på grund af muligheden for at spille roleplay. I 2016 blev CitizenFX lanceret, som den første mod launcher til GTA 5, som i 2018 skiftede navn til FiveM.

Udvidelsespakken låser op for at du kan kontrollere spillet 100% på din måde. Det betyder at du kan installere hurtige biler, unikke huse og vilde våben. Men en af de mest populære ting som er blevet muligt, er GTA Roleplay.

FiveM RP giver dig muligheden for at oprette en karakter, leve i en simuleret verden, med virkelighedens regler og love. Derudover kan man få job som politi, læge eller måske kriminel? 

Hvordan finder jeg en FiveM server?

Indbygget i FiveM’s launcher kan du vælge frit mellem alle de mange servere der er. Dog er det helt normalt at man skal whitelistes på mange af de servere, hvor man spiller GTA RP på. Mange servere ønsker nemlig et så realistisk spil som muligt, derfor ønsker mange af dem at man læser deres regelsæt inden man kan spille.

Sådan downloader du FiveM til GTA 5

Total Time: 15 minutter

 1. Installer Grand Theft Auto V

  For at kunne spille FiveM, skal du have en digital version af Grand Theft Auto V, installeret på din computer.
  Har du ikke allerede GTA 5 til PC, kan du købe det på vores webshop.

 2. Download FiveM

  Download FiveM Client

  For at download FiveM Launcheren, skal du åbne FiveM’s hjemmeside. Der skal du trykke på “Download Client“, for at downloade den nyeste version af launcheren.

 3. Installer FiveM til GTA 5

  Når du har downloadet den nyeste version, skal du åbne installationsfilen.
  Nu vil installationen af FiveM begynde, og du vil blive bedt om at vælge hvor GTA er installeret på din computer. Når du har fundet mappen hvor GTA er installeret, er vigtigt at du vælger GTA5.exe filen, da det er den FiveM skal bruge.

 4. Færdig – Nu er FiveM installeret

  Opret en FiveM bruger

  Sådan! Nu er FiveM installeret på din computer, og er næsten klar til brug.
  Du mangler bare at oprette en bruger, og efterfølgende login. Når det er gjort, vil du kunne spille GTA RP sammen med dine venner.

Indkøbskurv