Fastgames.dk

Sådan downloader du FiveM til GTA 5

Sådan downloader du FiveM til GTA 5

FiveM er de sidste par år blevet en sindssyg populært udvidelsespakke til spillet GTA 5. Overalt på de danske sociale medier, vrimler det med youtubere og streamers, der spiller det. Men kunne du selv tænke dig at spille FiveM, sammen med dine venner? Så læs denne guide, hvor vi gennemgår hvordan du downloader FiveM til GTA 5.

Hvad er FiveM?

FiveM er en udvidelsespakke til GTA 5, som er blevet populært på grund af muligheden for at spille roleplay. I 2016 blev CitizenFX lanceret, som den første mod launcher til GTA 5, som i 2018 skiftede navn til FiveM.

Udvidelsespakken låser op for at du kan kontrollere spillet 100% på din måde. Det betyder at du kan installere hurtige biler, unikke huse og vilde våben. Men en af de mest populære ting som er blevet muligt, er GTA Roleplay.

FiveM RP giver dig muligheden for at oprette en karakter, leve i en simuleret verden, med virkelighedens regler og love. Derudover kan man få job som politi, læge eller måske kriminel? 

Hvordan finder jeg en FiveM server?

Indbygget i FiveM’s launcher kan du vælge frit mellem alle de mange servere der er. Dog er det helt normalt at man skal whitelistes på mange af de servere, hvor man spiller GTA RP på. Mange servere ønsker nemlig et så realistisk spil som muligt, derfor ønsker mange af dem at man læser deres regelsæt inden man kan spille.

Sådan downloader du FiveM til GTA 5

  1. Først skal du eje en digital version af Grand Theft Auto (GTA 5) til PC. Har du ikke allerede det, kan du købe hos os her.
  2. Når du har en aktiv og installeret version GTA 5, skal du ind på FiveM’s hjemmeside. Derinde kan du downloade deres FiveM mod launcher.
  3. Derefter skal du følge de trin som FiveM viser dig i installationsfilen.
  4. Sådan! Nu er du klar til at spille GTA RP.

Indkøbskurv