Fastgames.dk

GTA Trilogy Fix bringer Claude-funktion tilbage

GTA Trilogy Fix bringer Claude-funktion tilbage

En ny patch til Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition har rettet en række problemer på tværs af spillene. Det har endda bragt tilbage de fan-favorit trafikreaktioner fra Claude i GTA 3. Som en del af den nye februar GTA Trilogy patch. Fans begynder at se tilbagevenden af ​​funktioner fra de originale spil, som var fraværende, da samlingen udkom i 2021.

En remaster af de første 3D GTA-spil

GTA Trilogy, en remaster af de første 3D GTA-spil, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City og Grand Theft Auto: San Andreas, blev udskældt af fans og kritikere for dets mange fejl og fjernet indhold. Denne kritiske foragt kom også fra Rockstars fjernelse af de originale spil fra digitale butikker før The Definitive Editions lancering. Selvom virksomheden siden har trukket tilbage på dette, har det været svært at vinde vrede fans tilbage. De har endda tilbudt dem, der købte GTA Trilogy på pc, de originale spil gratis. Derudover et ekstra gratis Rockstar-spil efter eget valg eller virtuel valuta til GTA Online eller Red Dead Online. Rockstar indrømmede, at GTA-lanceringen var en fiasko. De har brugt de følgende måneder på at udrulle patches for at få de remasterede udgaver til de niveauer, som fans forventede.

en af ​​de tilbagevendende funktioner tilføjet i den nylige GTA Trilogy-patch

Twitter-brugeren InfinityHimself har delt en af ​​de tilbagevendende funktioner tilføjet i den nylige GTA Trilogy-patch. Det bekræfter, at GTA 3\’s Claude igen vil reagere på trafik, som han gjorde i det originale spil (via ComicBook). Selvom det ikke er et spilskiftende træk, viser medtagelsen af ​​disse fan-favorit-reaktioner, at Claude reagerer på og lejlighedsvis vælter trafikken, mens biler tuder efter ham for at have stået for længe i vejen. Ikke alene gør det spillet mere troværdigt i forhold til sin originale version. Det er også med til at få spilverdenen – og dens karakterer – til at føles mere levende.

Hvorfor manglede funktionerne

Det er uklart, hvorfor disse funktioner manglede fra GTA Trilogy ved lanceringen. Mange fans har spekuleret i, at Grove Street Games, som også stod bag de tidligere mobile porte på tværs af serien, tog fra disse versioner i stedet for originalerne. Mobilporte forventes normalt at miste flere mindre detaljer for at køre problemfrit på disse enheder. Men når et spil udgives på konsoller og pc, især med en titel, der inkluderer udtrykket \”definitiv\”, ville fans forvente, at de er baseret på originale versioner af spillene. Komplet med alle de skjulte funktioner og opmærksomhed på detaljer, som Rockstar oprindeligt inkluderede.

På grund af den meget offentlige dårlige respons, som Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition modtog ved lanceringen. Grove Street Games har haft en lang vej forude med hensyn til at vinde fans af serien tilbage. Det er tydeligt, at udvikleren tog højde for dette, og patches som denne har forbedret GTA: Definitive Edition markant. Fans kan kun håbe på, at yderligere opdateringer vil gendanne disse remastere til originalernes storhed. Det vil give en fornøjelig nostalgisk oplevelse at vende dem over, indtil den længe ventede Grand Theft Auto 6 endelig udkommer.

Indkøbskurv