Fastgames.dk

The Sims 4 er gratis

Nu har du muligheden for at få gratis adgang til et af verdens mest populære spil, nemlig The Sims 4! Download det igennem EA, og spil det om 5 minutter på PC og MAC.

En af de største computerspil’s successer er blevet gratis, nemlig The Sims 4. EA (Electronic Arts) som udgav Sims 4 i 2014, har meddelt i en pressemeddelse at spillet fra 18. oktober bliver gratis.

Sims 4 karaktere maler på et lærred
Sims 4 karaktere sidder i en sofaen

Hvorfor bliver The Sims 4 gratis?

I pressemeddelelsen fra EA sport, fortæller de at de gør Sims 4 gratis, fordi de vil give flere muligheden for at opleve spillets muligheder og oplevelser. Samtidig forsikre de at der fortsat vil komme opdateringer til spillet.

“vores hold vil bruge endnu mere tid på at udvikle nye og store The Sims 4-oplevelser til vores spillere, og vi vil fortsat udvikle og udgive udvidelsespakker, kits og Sims-ekspresleveringer.”

The Sims 4 udvidelsespakker

Grundspillet Sims 4 er blevet gratis, men du kan heldigvis stadig købe dine udvidelsespakker billigt her. Vi har et stort udvalg af The Sims 4 DLC, som kan aktiveres og spilles på Origin.

Fandt du ikke den udvidelsespake til Sims 4 du mangler?

The Sims 4 Fakta

Den fjerde udgave af The Sims er den største og mest kreative version der endnu er blevet udviklet, og de mange udvidelser gør spillet underholdende og spændende uanset om det er første gang du kontrollerer dine sims, eller den tyvende.

Du får fuld kontrol over menneskene der beboer den verden du bygger. Skræddersy deres hjem så den passer til deres individuelle personligheder ved at møblere og udsmykke deres værelser og huse med de mange tusindvis af muligheder spillet byder på.

Du kan også sørge for at dine simmer får det rigtige arbejde eller en god uddannelse, og er du til romantik kan du også påvirke dine simmere til at indlede forhold med hinanden, såfremt at gnisten er der!

Hvad kan du opleve i The Sims 4?

Unikke og komplekse personligheder

I The Sims 4 er hvert menneske helt unikt. De ser forskellige ud, har forskellige håb og drømme, og kommer med forskellige personligheder. Præcis ligesom i den virkelige verden.

Du får mulighed for at dine simmere kan udleve dine egne kreative idéer, og med de avancerede muligheder kan du endda lave en kopi af dig selv i spillet. Komplet med din frisure og skostørrelse. Du kan også vælge hvilket tøj de har på ved at justere deres garderobe, så det matcher til deres humør og personlighed.

Simulering af hele livet

Kun din fantasi sætter grænser når det kommer til hvordan dine simmer lever deres hverdag. Du kan i teorien sagtens bare lade dine simmere leve deres liv uden at du påvirker dem, men hvis du gerne vil have det meste ud af spillet kan du styre dine sims i den retning du ønsker.

Bryder du dig ikke om at dine favorit simmer er venner med en anden sim? Så kan du prøve at skille dem ad, eller ønsker du at din enlige sim får en ny partner? Så kan du planlægge en perfekt date der garanteret får dine simmere til at falde for hinanden.

Prøv uofficielle mods igennem Origin

Du behøver ikke kun spille med de officielle regler og funktioner når du køber The Sims 4 hos os. Du får nemlig mulighed for at installerer, over tusindvis af mods der kan ændre hvordan spillet fungerer.

Fra simple mods der blot ændrer farven på et hus, til avancerede mods der kommer med nye verdener, nye ambitioner og arbejdspladser og meget mere. De mange mods udvikles af spillere som dig selv, og kan derfor skabe meget værdi og gøre din oplevelse endnu sjovere!

Anbefalet til børn fra 12 og op

The Sims 4 er blevet mærket som PG12, hvilket vil sige at der kan forekomme milde tilfælde af voksne temaer. Det er dog helt op til hver spiller i hvilken retning spillet tager sig ud, og man kan få mods der blokerer for noget indhold, eller åbner op for meget mere.

Spillet er egnet til enhver der ønsker at slappe af med en interessant og unik verden, og samtidig få deres kreative kundskaber afprøvet uden at skulle konkurrere mod andre folk.

Minimumskrav

 • Styresystem: 64 Bit Påkrævet. Windows 7, Windows 8, eller Windows 10
 • Processor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000 eller bedre
 • Hukommelse: 4 GB RAM
 • Grafik: 128 MB RAM på grafikkortet eller bedre
 • DirectX: Version 9.0 eller bedre
 • Netværk: Bredbånd eller bedre
 • Diskplads: 17 GB tilgængelig plads

Anbefalet system

 • Styresystem: 64 Bit Windows 7, Windows 8, eller Windows 10
 • Processor: Intel core i5 eller bedre faster, AMD Athlon X4
 • Hukommelse: 8 GB RAM
 • Grafik: NVIDIA GTX 650 eller bedre
 • DirectX: Version 9.0
 • Netværk: Bredbånd eller bedre
 • Diskplads: 18 GB tilgængelig plads

Hvordan får jeg The Sims 4 gratis?

The Sims 4 kan i følge EA, downloades gratis på både PC og MAC, og kan aktiveres på Steam, EA og Origin.

Indkøbskurv