Fastgames.dk

Age of empires IV kræver alt fra din strategi

Age of empires IV kræver alt fra din strategi

Age of Empires IV

Age of Empires IV er et Real-Time Strategy (RTS) spil udviklet af Relic Entertainment og udgivet af Xbox Game Studios. Det er fjerde spil i hovedserien. I Age of Empires oplever du slagenes gang men over flere forskellige tidsaldre. Igennem tiderne vil din lejr blive til en fæstning, dine mænd med pinde vil blive til mænd med sværd og dine bygninger vil gå fra at være lavet af hø eller træ, til at stå flot i sten og andet stærkt materiale.

Campaign

I Age of Empires IV er lavet et singleplayer campaign-mode hvor du får mulighed for at få noget historisk viden om de forskellige slag som du kæmper i dine campaigns. De fleste af dine campaigns omhandler at du skal nedkæmpe en konge for at klare opgaven. Undervejs i dine campaigns får du også vist rigtige videoer om forskellige interessante emner som ”godbidder”.

Byg vægge, slagt geder, dræb modstanderens hær som i gamle dage

Spillet har ikke ændret sig i sin natur. Du vil stadig kunne bygge en fæstning, bygge vægge, slagte geder for at få mad og gå i kamp mod din modstander. De største ændringer lavet i spillet er det visuelt er blevet pænere og strategierne blevet mere komplicerede.

Strategi

Der er med Age of Empires IV kommet flere forskellige taktiske muligheder for opsætning, placering, bagholdsangreb og folkefærd.

Du kan som noget nyt i Age of Empires gå i skjul for din fjende. Hvis du placerer dig i nogle områder med mange træer vil fjenden ikke kunne se dig før det er for sent.

Ligesom i forgængerne af Age of Empires, har folkefærdet en betydning for din måde at spille på. Dog er fordelene ved at spille dit folkefærd større end før.

Folkefærd

Dit folkefærd har sin egen specielle egenskab som gør at det er nemmere at tjene guld, svære at blive ramt at ild eller at de er gode til teknologi. Alt efter hvilket folkefærd du vælger, skal du have dette i mente når du udspiller din strategi.

Mongols er som et eksempel på en unik strategi og egenskab et højest mobilt og aggressivt folk, og vil slagte alt der kommer i vejen for dem. Deres strategi ligger i deres uforudsigelige og risikovillige spillestil, hvilket også ligge i deres unikke egenskab.

Hvilket folkefærd er det første du skal prøve i Age of Empires IV ?

Indkøbskurv