The Sims 4: Get to Work

DKK 198,49

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Bestem på arbejdspladsen

Du bestemmer på jobbet i The Sims 4 Arbejdstid! Nu kan du styre dine simmere, mens de er på arbejde, og bestemme, om de skal gå efter en stor forfremmelse eller efter at blive arbejdspladsens plage. Kom nødstedte simmere til undsætning ved at redde liv som læge, plage dine naboer med vanvittige opfindelser som forsker, eller undersøge gerningsstederne og løse de store sager som kriminalbetjent. Hvis du hellere vil være din egen chef, kan du endda åbne, tilpasse og drive din egen butik for at blive simolionær! Du bestemmer, hvordan dine simmere skal arbejde.

Bliv en læge, kriminalbetjent eller forsker. Styr dine simmere på de helt nye karrierescener, og brug dit analytiske overblik til at finde på vanvittige opfindelser som forsker, afsløre hemmeligheder som kriminalbetjent ved at efterforske gerningssteder eller kurere patienter, bistå ved fødsler og udfør akutte operationer som læge.

Åbn unikke butikker. Du bestemmer i din egen forretning! Åbn den type butik, du drømmer om, lige fra bageri til tøjbutik, kunstgalleri, boghandler og meget mere. Tilpas alle aspekter af din butik i Byg, og nyd synet af simoleonerne, der kommer væltende ind! Vælg de varer, du vil sælge, brug dine medarbejdere, som du vil, og fedt for dine kunder for at få handlen i hus.

Lær nye færdigheder. Lær dine simmere nye evner, så de kan producere flere unikke genstande, som du kan more dig med i The Sims 4. Tag det perfekte foto, eller bag og dekorér en lækkerbisken med de nye fotografi- og bagefærdigheder. Vis dine produktioner frem derhjemme, eller sælg dem for at tjene ekstra simoleoner!

Yderligere information

Platform

Origin

Region

WORLDWIDE

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.