Grand Theft Auto V

DKK 97,27

På lager

Varenummer (SKU): 3c763dce-666b-4ba9-a05a-cca846391aea Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Når en ung gadehustler, en pensioneret bankrøver og en frygtindgydende psykopat bliver viklet ind i nogle af de mest skræmmende og forstyrrede elementer i den kriminelle underverden, den amerikanske regering og underholdningsindustrien, skal de trække en række farlige hævninger ud for at overleve i en hensynsløs by, hvor de ikke kan stole på nogen, mindst af alt på hinanden.

Grand Theft Auto V til pc giver spillerne mulighed for at udforske den prisvindende verden i Los Santos og Blaine County i opløsninger på op til 4k og derover, samt chancen for at opleve spillet køre med 60 billeder i sekundet.

Spillet tilbyder spillerne et stort udvalg af pc-specifikke tilpasningsmuligheder, herunder over 25 separate konfigurerbare indstillinger for teksturkvalitet, shaders, tessellation, anti-aliasing og mere, samt support og omfattende tilpasning til mus- og tastaturkontroller. Yderligere muligheder inkluderer en skydekontrol til befolkningstæthed til kontrol af bil- og fodgængertrafik samt understøttelse af dobbelt og tredobbelt skærm, 3D-kompatibilitet og plug-and-play controller-understøttelse.

GTA Online

Grand Theft Auto V leveres også med Grand Theft Auto Online, det dynamiske og stadigt udviklende Grand Theft Auto-univers med online spil for op til 30 spillere, inklusive alle eksisterende gameplay-opgraderinger og indhold, der er frigivet siden lanceringen af ​​Grand Theft Auto Online. Stig gennem rækkerne for at blive administrerende direktør for et kriminelt imperium ved at handle smuglervarer eller danne en motorcykelklub og styre gaderne; trække komplekse kooperative heists eller deltage i radikale, adrenalin-drevne stunt-løb; konkurrere i unikke modstanderformer; eller opret dit eget indhold, som du kan afspille og dele med Grand Theft Auto Community.

PC -versionen af ​​Grand Theft Auto V og Grand Theft Auto Online har First Person Mode, hvilket giver spillerne chancen for at udforske den utroligt detaljerede verden i Los Santos og Blaine County på en helt ny måde.

Grand Theft Auto V til pc bringer også debut af Rockstar Editor, en kraftfuld pakke med kreative værktøjer til hurtigt og nemt at fange, redigere og dele spiloptagelser inde fra Grand Theft Auto V og Grand Theft Auto Online. Rockstar Editor’s Director Mode giver spillerne mulighed for at iscenesætte deres egne scener ved hjælp af fremtrædende historiefigurer, fodgængere og endda dyr for at bringe deres vision til live. Sammen med avanceret kameramanipulation og redigeringseffekter, herunder hurtig og langsom bevægelse og en række kamerafiltre, kan spillerne tilføje deres egen musik ved hjælp af sange fra GTAV -radiostationer eller dynamisk kontrollere intensiteten af ​​spillets score. Gennemførte videoer kan uploades direkte fra Rockstar Editor til YouTube og Rockstar Games Social Club for let deling.

Soundtrack

Soundtrackartister The Alchemist og Oh No vender tilbage som værter for den nye radiostation, The Lab FM. Stationen byder på ny og eksklusiv musik fra produktionsduoen baseret på og inspireret af spillets originale soundtrack. Samarbejdende gæsteartister omfatter Earl Sweatshirt, Freddie Gibbs, Little Dragon, Killer Mike, Sam Herring fra Future Islands og mere. Spillere kan også opdage Los Santos og Blaine County, mens de nyder deres egen musik gennem Self Radio, en ny radiostation, der vil være vært for afspilleroprettede brugerdefinerede lydspor.

Yderligere information

Platform

Rockstar Social Club

Region

WORLDWIDE

Multiplayer

Ja

PEGI-rating

18+

Udgiver

Rockstar

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.