Tilbud

Wreckfest

DKK 119,00

Tilbuddet slutter om:
Days
Hours
Mins
Secs

Bryd lovens rammer, og giv fuld den fuld gas på landevejene i Wreckfest!

I Wreckfest vil du opleve kamp til stregen, du skal nemlig ikke bare komme først over målstregen. Du skal også sørge for ikke at blive kørt i stykker af dine modstandere.

Wreckfest er et bil spil der er fyldt med opgraderings- og tilpasningsmuligheder. Uanset om du forbereder dig på dit næste markrace med forstærkede kofangere, rullebure, sidebeskyttere og meget mere, eller sætter din bil op til et klassisk gaderace. Wreckfest er ved at være en af de mest populære kamp motorsport spil på markedet.

Kør hårdt. Dø sidst.

På lager

Beskrivelse

Wreckfest er et racerspil udover det sædvanlige, du kan smadre dine venners biler i et intenst kapløb. Her kan du læse nogle af de ting du kan opleve i spillet:

 • Gamle slidte biler
  Bilerne i Wreckfest er gamle, rustne og lappet sammen så de kun lige kan køre. De oser af stil og karakter! Fra gamle amerikanske øser til smidige europæiske biler og sjove asiatiske skrotbunker. Du finder ikke noget lignende i andre racerspil.
 • Massere af tuning
  Skift ikke kun dine bilers udseende, men opgrader også deres kropsbeskyttelse – Forstærk dem med tungt jern, der beskytter dig mod skader, men tilføjer også vægt, hvilket påvirker bilens håndtering. Modificer din bil for at skabe en robust tank eller en skrøbelig, men lynhurtig raket eller noget derimellem!
 • Multiplayer
  Ødelæg dine venner online og kør racing til det yderste, mens du jager efter nedrivningsdominans!
 • Sjove gamemodes
  Hav det sjove sjov med plæneklippere, høstmaskiner, skolebusser, trehjulede hjul og meget mere!
 • Career mode
  Kæmp om mesterskaber, tjene XP, låse op for nye opgraderinger og biler.
 • Mod support
  Synes du spillet mangler noget? Så tag et kig på Steam Workshop, hvor du finder et stort udvalg af mods, der tilføjer monsterbiler, nye baner og meget andet sjovt.

Yderligere information

Platform

Steam

Region

WORLDWIDE

Multiplayer

Ja

PEGI-rating

12+

Udgiver

THQ Nordic

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.