Fastgames.dk

Fastgames sponsorere VHG eSport

Fastgames sponsorere VHG eSport

Fastgames støtter den lokale eSport i Danmark

Det er med stor glæde at vi kan annoncere at vi fremover kan være med til at styrke den lokale eSport i Danmark. Vi har nemlig indgået vores første samarbejde med en eSport forening. VHG ESPORT er foreningen vi kommer til at samarbejde med, de udbyder blandt andet CS:GO og Fortnite hold til børn og unge i og omkring Vester-Hassing.

\”Vi er rigtig glade for at få muligheden for at kunne støtte op om VHG eSport og det arbejde de gør for de børn og unge som er en del af foreningen. Det er bestemt ikke det sidste samarbejde vi har i tankerne at få op at køre med lokale eSport foreninger. Vores tanke er at vi skal være med til at skabe muligheder for flere unikke oplevelser i foreningerne.\” Fortæller Frederik Aakeson fra Fastgames, som er ansvarlig for samarbejdet.

I første omgang vil vi sponsorere deres LAN Party, som bliver afholdt d6-7 November 2021. Vi vil til dette event komme med et stort udvalg af spil til turneringens præmiepulje.

Hos Fastgames går tingene stærkt, men det er vigtigt ikke at glemme hvor man kommer fra, flere fra firmaet kommer selv fra mindre esports foreninger, hvilket gør at vi har et endnu større drive for at give tilbage til gaming miljøet. Det mener vi at samarbejdet med Vester-Hassing eSport er et perfekt eksempel på, vi kommer til at supplere dem med spil de kan få glæde af til deres hygge arrangementer og turneringer.

“Vi forsøger på at gøre oplevelsen så god for gameren som muligt, derfor er vi utrolig glade for at kunne støtte de lokale foreninger og turneringer indenfor Esport i Danmark. Foreningerne gør et kæmpe stykke arbejde for mange børn og unge rundt omkring i landet, det her er vores måde at vise vores taknemmelighed” fortæller Frederik Aakeson fra Fastgames

Indkøbskurv